محل تبلیغات شما

سلام و صد سلام

آقا این چه وضعیه هر روز یه میتینگی هست!!

من یه چیز میخوام بگم و بعد باقی خوش و بش هامون رو کنیم البته بگم که این نظر من هست پس لطفا گارد نگیرید، نظر شمام محترمه دوست عزیز: 

این خوبه که برای س.ر.د.ار ارزش قائل بودید، خیلی ها واقعا سپاسگزارانه برخورد کردن و اون اقلیتی ام ک بقول خارجی ها So so بودن، به نظر من اصلا شناختی ندارن و یا در خواب هستن و دلشونم نمیخواد بیدار شن ولی من میگم به دور از هر چیزی ما زورمون گرفته هرکسی بیاد بخودش اجازه بده بزنه توو دهنمون و خفقان بگیریم باید این صدا جایی بلند میشد. هشت سال ع.ر.ا.ق رو فرستادن جلو و حمایت کردن و جوون های ما رو تار و مار کردن هواپیمای مسافربری ما رو با وقاحت زدن و و و و تا امروز با پررویی زیر برگه ای ک خودشون امضا کردن، زدن بعد عین عروسک خیمه شب بازی باز میگن بیاید ما چوبک های عروسکیتون رو دستمون میگیریم و رو صحنه نمایش قر میدیم که چی!! چیزی که حق انسانی هر آدم زنده در کشورش هست رو بهش میدیم و تااا الان که ایشون رو شهید کردن چون میگن لابد اومده اینجا نقشه بده!!

(یه چیزی بگم براتون، دانشمند فقط روشن و دکتر شهریاری نبودن که دلمون بسوزه فردی ک میتونه طرح عملیاتی به این خوبی توو کل خاورمیانه بچینه و اینچنین وفادار به مردمش باشه کم از دانشمندها نداره اصلا خودش دانشمندی هست در این زمینه!! 

ناپلئون بناپارت تمام ادعاش طرح های عملیاتیش بودن ولی آخر سر مملکتش رو به کسی که طرح های عملیاتی قوی تری داشت و مال همون کشورم بود مجبور شد تقدیم کنه!)

اینها تمامی پایبندی های حقوق بشر رو زیر پا گذاشتن، الان ماها بیشتر بهمون فشار اومده چرا باید مظلوم باشیم؟؟؟؟؟ 

امام علی میگن: در یک جا ظالم و مظلوم هر دو به جهنم میرن!! 

کجا؟؟؟

جایی که مظلوم اجازه ظلم بده و صداش درنیاد!!

ولی در کنار اینها من حرفی دارم، ببخشید اتفاقی که در ک.رما.ن افتاده تنها و تنها از مرده پرستی ما نشات میگیره!!(یادتون نره گفتم این نظر شخصی من هست!)

عمه تماس گرفت، گفت: ما داریم به کرمان میریم. گفتم شیرازم مراسم بزرگداشت و راهپیمایی گرفتن؟ توو این شلوغی ها چندتای دیگه اتفاقی براشون بیفته خوبه؟ گفتن: نهههه این چه حرفیه ما دلمون آروم نمیگیره!!!

یک شهر برای چقدر جمعیت جا داره؟! اصلا چه برنامه ریزی ای رو خیابان ها و کوچه هاش کردن؟ اصلن حدس زدن روزی باید همچین جمعیتی رو ساپورت کنن توو فضای این کوچه ها و خیابان ها؟؟؟ 

قطعا یک شبه هم خیابون پهن نمیشه!! 

حالا سردار زنده اش، هرسال محرم صفر چند روزی اونجاست چندبار رفتید توو اون حسینیه ای که برنامه داشتن؟؟؟

پس واقعا منطقی نیستیم!! احساسی هستیم!! و ببخشید باز به مرده پرستی میرسیم!!

خب راه دور سلام دادن و دعا کردن و اشک ریختن چه اشکالی داره؟ (باید فرهنگ سازی بشه، لااقل از ما جوان ترها به فرزندانمان) 

منه نوعی صبح امروز راهپیمایی و بزرگداشت در شاهچراغ شرکت کردم!! صدای خودم رو که مرگ بر ترامپ بود بلند کردم، نماز ظهرمم به جماعت خوندم و اومدم!!

در آخر: آه. 

با تمام وجود آرزو میکنم هیچ ظلمی پابرجا نباشه و هر انسان حق زندگی با تمام رفاه یات و در کمال آرامش رو داشته باشه و چندتا مرد زورگو و زیاده خواه از زمین برداشته شن

همش که توو بدی خلاصه نمیشه:)

روزها از دستم در رفته...

سالگرد فوت مادربزرگِ مادری ۹۸

رو ,ها ,توو ,های ,هست ,ک ,و و ,کردن و ,نظر من ,ها و ,ما رو

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کلینیک تخصصی الکترونیک و برق خودرو